MENU

Dobrine

Dogodki

na nasi strani

Da bodo vaša praznovanja res posebna in brezskrbna, pri nas poskrbimo za pripravo raznolikih kulinaričnih dobrot ter podporo pri organizaciji in izvedbi vaših dogodkov.

POP UP EVENT

DOBRINE X KUNIGUNDA

Ekipa Dobrin vas vabi, da se nam pridružite na edinstvenem pop up dogodku, ki se bo odvijal v slikovitem objemu Posesti Kunigunda, na čarobni lokaciji Šentjungert 10a, Šmartno v Rožni dolini.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da skupaj ustvarimo nepozabne spomine!

Dogodek se bo pričel 9. 12. 2023 ob 17:00 uri

ODLIČNE

Pogostitve

Da bi vam in vašim obiskovalcem pričarali nepozabna doživetja, našo ustvarjalno kuhinjo prestavimo na vašo željeno lokacijo. Odvisno od poteka dogodka lahko pripravimo sedečo ali stoječo pogostitev, menije pa na podlagi vaših kulinaričnih želja predhodno pripravimo skupaj.

Rojstni dan, krst, birma, piknik, teambuilding, poslovni zajtrk, večerja za družino in prijatelje ali kakršnokoli drugo druženje za nas niso ovira. Pomembno je le, da nam vaše želje čim bolj široko predstavite, da jih bomo lahko skupaj “zapakirali” v prav posebno doživetje.

NEPOZABNI

Najem prostora

Pri nas lahko najemete prostor za vaša ne pozabna doživetja. Prostor je odličen za zaključene družbe. Ob najemu vam nudimo tudi catering. Najem je možen za najmajn 4 h in največ 12 ur. Za najem je potrebno narediti rezervacijo preko naše rezervacijske platforme.

PRISTNE

Poroke

Poročni dan je zagotovo eden najbolj prazničnih v našem življenju. Dovolite si uživati v njem in z vašimi najbližjimi ustvarjati nepozabne spomine. Nam pa zaupajte svoje želje glede okusov, katere želite, da vas spremljajo od samega prihoda gostov pa vse do večerje in sladkih grižljajev.

01

02

06

07

Dobrodošli
na Dobrinah

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z privolitvijo gumba “Nadaljuj” se strinjate z piškoti. 
Za več informacij glede pišktov lahko pogledate tu.